Publicaties

Interessante publicaties

Over de essentie van klantcontact

 • Ondernemerschap

  De term ´ondernemerschap´ is anno 2018 een belangrijke term geworden. Wat is het eigenlijk en waarom is het zo belangrijk om dat te weten? Willem Rietberg, directeur van de Klanten Contact Academie geeft een toelichting. We hopen dat je geïnspireerd raakt!

 • Klantgericht ondernemen

  Ondernemerschap De term ´ondernemerschap´ is anno 2018 een belangrijke term geworden. Wat is het eigenlijk en waarom is het zo belangrijk om dat te weten? Willem Rietberg, directeur van de Klanten Contact Academie geeft een toelichting. We hopen dat je geïnspireerd raakt!

 • Inspiratie: vind je passie, vind jezelf

  Op 2 juni 2015 vond de inspiratiebijeenkomst ter ere van het vijfjarig ondernemerschap van Willem Rietberg, directeur Cerein, plaats. 154 bezoekers waren aanwezig en reageerden met enthousiasme op het filmpje over passie. Hier kun je het filmpje ook bekijken. Inspiratie: vind je passie, vind jezelf.

 • Werkgeluk en productiviteit

  Mensen die het meest productief zijn, zijn ook het gelukkigst op het werk. Het blijkt dat vijf factoren tezamen bepalen of mensen een gevoel van geluk ontlenen aan hun werk. Deze persoonlijke factoren beïnvloeden elkaar, als in een ‘ecosysteem’. Daarnaast hebben drie omgevingsfactoren invloed op werkgeluk.

Load More