Assessments

Meten is weten

Zicht krijgen op talenten, capaciteiten en vaardigheden

Assessments

Een assessment is een manier om een objectief beeld te krijgen van de talenten, capaciteiten en vaardigheden van medewerkers en dus antwoord te geven op de genoemde vragen.

We kunnen vijf verschillende assessments aanbieden.

 • Selectie Assessment 
  Bij het Selectie Assessment worden de kwaliteiten, eigenschappen en vermogens van de kandidaat in kaart gebracht. Het advies geeft aan welke kans op succesvol functioneren de kandidaat heeft in de betreffende functie. Hiermee wordt uiteindelijk het afbreukrisico zoveel mogelijk beperkt.
 • Ontwikkel Assessment
  Het Ontwikkel Assessment brengt de eigenschappen en de capaciteiten van de deelnemer in kaart in relatie tot een specifieke functie en/of organisatieontwikkeling. Aan de hand van een sterkte- en zwakte analyse worden de doorgroeimogelijkheden van de kandidaat in kaart gebracht.
 • Loopbaan Assessment
  Het Loopbaan Assessment geeft een beeld van de loopbaanmogelijkheden en -beperkingen van de kandidaat. Het is een effectief instrument voor de deelnemer die een beter zicht wil krijgen op het eigen functioneren en op toekomstmogelijkheden.
 • Team Assessment
  Met het Team Assessment (Team Scan) worden de sterke en zwakke punten van een team in kaart gebracht en wordt advies gegeven over de ontwikkelmogelijkheden van het team. Daarnaast krijgt wordt -indien nodig- een advies gegeven hoe u uw team kunt versterken.
 • Online assessment
  Zelf online wetenschappelijk onderbouwde en valide assessment testen inzetten, tegen lage kosten per testafname.

De Psychologen van de Klanten Contact Academie zijn aangesloten bij het NIP. Hierdoor zijn discretie en kwaliteit gegarandeerd.

Bel mij terug